Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Daniels fina kärleksöverraskning! Så firar han Victoria på 46-årsdagen

12 jul, 2023, 12:30 

Prins Daniel slår på stora trumman när han uppmärksammar kronprinsessan Victoria på födelsedagen.

Annons

Öland har laddat länge för den stora festen. Nu är Victoriaveckan äntligen igång och som vanligt bjuder kungafamiljen på en massa aktiviteter från sitt älskade sommarparadis.

Carl Philips ord efter dödsolyckan • Grevinnans nya toppjobb – efter avhoppet • Expertens uppmaning till Chris – 3 kungliga snackisar från vecka 27!Brand logo
Carl Philips ord efter dödsolyckan • Grevinnans nya toppjobb – efter avhoppet • Expertens uppmaning till Chris – 3 kungliga snackisar från vecka 27!

Under den händelserika veckan bjuds det på konserter och uppträdanden med några av Sveriges största artister – samt sportevenemang i form av Victorialoppet och Victoriagolfen.

Men allt är bara ett smakprov inför den stora Victoriadagen. Den 14 juli fyller kronprinsessan Victoria 46 år och hon firar med att åka kortege genom Borgholm, för att sedan avrunda med den traditionsenliga Victoriakonserten.

Annons
Kronprinsessfamiljen
Kronprinsessan Victoria firar sin födelsedag med både familj och svenska folket.

Daniels överraskning på Victorias födelsedag

Victoria är van att fira sin födelsedag med hela svenska folket. Men som så många andra är det även viktigt att få lite egentid med familjen och även fira den stora dagen privat.

Varje år har Daniel därför sett till att uppmärksamma sin kära hustru. På födelsedagsmorgonen kliver han upp tidigt och snickrar ihop en överraskning som osar harmoni och kärlek.

Så uppvaktas Victoria av familjen

Svensk Damtidnings mångåriga reporter Ellen Myrgård Lindén har följt kungafamiljen länge och vet allt om Daniels kärleksfulla beteende i samband med Victorias födelsedag.

Annons

– Victorias födelsedag är årets stora happening på Öland. Allmänheten samlas för att gratta och hela kungafamiljen är på plats vid Victoriakonserten på Borgholms slott. Så någon kvalitetstid mellan Victoria och Daniel blir det inte direkt den här dagen, förklarar Ellen Myrgård Lindén och fortsätter:

– Därför värnar prinsen extra mycket om födelsedagsmorgonen som alltid ser likadan ut. Då uppvaktar Daniel, Estelle och Oscar sin älskade hustru och mamma med jordgubbstårta och sång! En tradition som Daniel håller fast vid, stenhårt. Inte ens kungaparet får vara med utan det ska bara vara de fyra.

Kronprinsessfamiljen
Prins Daniel ser till att överraska sin hustru på födelsedagen.

Foto: TT

Annons