Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Daniels kärleksöverraskning! Så firar han Victoria på 45-årsdagen

12 jul, 2022, 18:00 

Prins Daniel har noga planerat firandet av sin älskade hustrus födelsedag!

Annons
Prins Daniel är KUNG på golfbanan – kolla in svingen!Brand logo
Prins Daniel är KUNG på golfbanan – kolla in svingen!

Vi är äntligen framme vid den mest kungliga veckan på hela året: Victoriaveckan!

I vanlig ordning innebär detta massvis med aktiviteter på kungafamiljens sommarparadis Öland, allt ifrån sportevenemang till konserter med några av Sveriges största artister.

På torsdag, den 14 juli, är det kronprinsessans 45-årsdag, vilket givetvis ska firas stort. Bland annat kommer Victoria och familjen åka häst- och vagn-kortege genom centrala Borgholm, för att sedan njuta av Victoriakonserten.

Annons
Prins Daniel, prinsessan Estelle, prins Oscar, kronprinsessan Victoria, kung Carl Gustaf, drottning Silvia, prins Carl Philip, prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill i samband med firandet av Victoriadagen på Sollidens Slott på Öland, 14 juli 2021.
Den årliga Victoriakonserten kommer i år att hållas vid Borgholms Slott.

Så firar prins Daniel kronprinsessan Victoria på 45-årsdagen

Men innan Victoria börjar fira sin födelsedag med resten av Sverige så vill hon såklart ha lite egentid med familjen.

Svensk Dams mångåriga reporter Ellen Myrgård Lindén berättar att prins Daniel har en romantisk överraskning planerad för sin älskade hustru, som sker på födelsedagsmorgonen.

– Victorias födelsedag är årets stora happening på Öland. Allmänheten samlas för att gratta och hela kungafamiljen är på plats vid Victoriakonserten på Borgholms slott. Så någon kvalitetstid mellan Victoria och Daniel blir det inte direkt den här dagen, förklarar Ellen Myrgård Lindén och fortsätter:

Annons

– Därför värnar prinsen extra mycket om födelsedagsmorgonen som alltid ser likadan ut. Då uppvaktar Daniel, Estelle och Oscar sin älskade hustru och mamma med jordgubbstårta och sång! En tradition som Daniel håller fast vid, stenhårt. Inte ens kungaparet får vara med utan det ska bara vara de fyra.

Prins Daniel, Kronprinsessan Victoria, Prinsessan Estelle och Prins Oscar fotograferas på Sollidens slott i samband med kronprinsessans födelsedag på Victoriadagen 2021.
På födelsedagsmorgonen väcks Victoria av sin älskade familj!

Så underbart att höra att Victoria får en lugn morgon med familjen innan den hektiska, men roliga dagen drar igång!

Annons