Daniels kärleksgest till Victoria – fångades på bild under prins Julians dop

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på prins Julians dop 2021

Johan Jeppsson/TT

Hela kungafamiljen var på toppenhumör under prins Julians dop. Victoria och Daniel, som annars brukar ta ledningen i kungliga sammanhang, höll sig lite i bakgrunden – men en av fotograferna lyckades ändå knäppa en riktig kärleksbild på kronprinsessparet.

Slå på ljud

Kungafamiljen fick det finaste, tänkbara, avslutet på sin sommarsemester när de samlades för prins Julians dop under lördagen. Blomsterarrangemangen vajade i vinden och Carl Philip och Sofia strålade av stolthet. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel var förstås också på plats men de höll sig lite i bakgrunden, som två riktiga superproffs. I vanliga fall brukar de ta ledningen i det kungliga strålkastarljuset men den här dagen handlade allting om prins Julian. Och prinsfamiljen på Villa Solbacken.

LÄS MER: Bästa bilderna från prins Julians dop 2021

Prins Daniels kärleksgest med Victoria fångades på bild

Efter gudstjänsten i kyrkan väntade en doplunch för faddrarna och den närmaste familjen. Och just när Victoria och Daniel lämnade ceremonin uppstod ett kärleksfullt ögonblick mellan kronprinsessparet. Prins Daniel böjde sig fram mot Victoria och viskade något kärleksfullt i hennes öra.

Vilket fint ögonblick mellan kronprinsessparet!

Johan Jeppsson/TT

Två andra som visade sin kärlek öppet denna dag var Madeleine och Chris. Det har inte gjort särskilt många kungliga framträdanden under de senaste två åren, på grund av coronaviruset, men den här lördagen gjorde de efterlängtad comeback. Och Chris var, som vanligt, en riktig gentleman! När han och Madeleine gick ut ur kyrkan la han en öm hand på sin hustrus rygg. En dopdag fylld av kärlek, på många olika sätt.

LÄS MER: Super-mamman Madeleine – händelsen i kyrkan som alla pratar om

Foto: TT