Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Daniels lyxlunch med kändiseliten efter turbulenta veckan

09 okt, 2019, 14:17 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
Prins Daniel
Mediemän, elitidrottare och artister. Prins Daniel spred kungliga glans och mötte ett gäng celebriteter under ett lunchbesök mitt i city.
Annons

Efter några turbulenta dagar är våra kungligheter förtjänta av lite vila. Daniel klämde därför in en privat lunch i sitt annars så späckade schema. Det var under onsdagen som stadsdelen Östermalm, mitt i Stockholm city, fick kungligt besök – mitt i lunchruschen.

taverna brillo
Innekrogen Taverna Brillo fick kunglig besök!

Prins Daniel valde att ta sig en bit mat på restaurang Taverna Brillo på Humlegårdsgatan i Stockholm. Ett italienskt brasserie som ofta får celebert besök. Men just den här dagen var klientelet ovanligt exklusivt. Prins Daniel passade nämligen på att språka med mediemannen och författaren Alex Schulman, som är en av restaurangens stamgäster.

Annons

Prins Daniel lunchade mitt i Stockholm city

Vid Alex Schulmans bord satt också prinsessan Madeleines väninna Ellen Dinkelspiel (tidigare Stendahl) och senare anslöt Alex fru, Amanda Schulman, till sällskapet. Några andra kända ansikten, som var på plats i lokalen samtidigt som prinsen, var Anja Pärson och Per Gessle. Vilken uppställning!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
alex och amanda schulman
Paret Alex och Amanda Schulman har samma favoritrestaurang som prins Daniel.

Spontanluncher likt den här hör inte till vanligheterna för prins Daniel. Imorgon åker han till Östersund med Prins Daniels Fellowship och under en sådan dag pågår det programpunkter från morgon till kväll.

anja pärson
Anja Pärson syntes också i vimlet under prins Daniels lunch.

Kronprinsessan Victoria har också fullt upp den här veckan. Efter en invigning på Nordiska museet, senare under onsdagen, åker hon till Island för ett tre dagar långt besök.

Foto: TT

Annons