Daniels lyxlunch med kändiseliten efter turbulenta veckan

Prins Daniel

Mediemän, elitidrottare och artister. Prins Daniel spred kungliga glans och mötte ett gäng celebriteter under ett lunchbesök mitt i city.

Efter några turbulenta dagar är våra kungligheter förtjänta av lite vila. Daniel klämde därför in en privat lunch i sitt annars så späckade schema. Det var under onsdagen som stadsdelen Östermalm, mitt i Stockholm city, fick kungligt besök – mitt i lunchruschen.

taverna brillo

Innekrogen Taverna Brillo fick kunglig besök!

Prins Daniel valde att ta sig en bit mat på restaurang Taverna Brillo på Humlegårdsgatan i Stockholm. Ett italienskt brasserie som ofta får celebert besök. Men just den här dagen var klientelet ovanligt exklusivt. Prins Daniel passade nämligen på att språka med mediemannen och författaren Alex Schulman, som är en av restaurangens stamgäster.

Prins Daniel lunchade mitt i Stockholm city

Vid Alex Schulmans bord satt också prinsessan Madeleines väninna Ellen Dinkelspiel (tidigare Stendahl) och senare anslöt Alex fru, Amanda Schulman, till sällskapet. Några andra kända ansikten, som var på plats i lokalen samtidigt som prinsen, var Anja Pärson och Per Gessle. Vilken uppställning!

alex och amanda schulman

Paret Alex och Amanda Schulman har samma favoritrestaurang som prins Daniel.

Spontanluncher likt den här hör inte till vanligheterna för prins Daniel. Imorgon åker han till Östersund med Prins Daniels Fellowship och under en sådan dag pågår det programpunkter från morgon till kväll.

anja pärson

Anja Pärson syntes också i vimlet under prins Daniels lunch.

Kronprinsessan Victoria har också fullt upp den här veckan. Efter en invigning på Nordiska museet, senare under onsdagen, åker hon till Island för ett tre dagar långt besök.

Foto: TT