Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Daniels och Victorias glädje på Haga! Släktingen avslöjar bebislyckan

11 jan, 2024, 17:00 

Prins Daniels släkting har blivit mamma för andra gången!

Annons

Söndagen den 7 januari är ett datum som den före detta slalomstjärnan Frida Hansdotter kommer att lägga extra mycket på minnet.

WOW! Första bilderna på Victoria, Silvia & Sofias NobelklänningarBrand logo
WOW! Första bilderna på Victoria, Silvia & Sofias Nobelklänningar

Det var då som hon och sambon Richard Jansson välkomnade sitt andra barn till världen. I ett inlägg på Instagram delade Hansdotter en bild på när hon och Richard håller i det nyfödda barnets fötter.

”Välkommen till världen lilla du!”, skrev paret.

Fridas släktband med Daniel

Några som deltar i jublet är kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Fridas mamma är nämligen kusin med Daniels mamma Ewa Westling och är således en släkting till prinsen från Ockelbo.

Annons

Trots att de är släkt var det inte förrän i samband med Idrottsgalan 2019 som Daniel och Frida fick äran att träffa varandra för första gången. Då sågs de sitta vid ett bord och supera tillsammans.

– Det är trevligt. Kul att få träffa Daniel för första gången. Det är väldigt blandade samtalsämnen och vi har haft jättetrevligt alla vid bordet, sa Frida Hansdotter till Expressen.

Daniel erkänner: ”Vi är ju släkt”

Prins Daniel passade under galan även på att hylla släktingen lite extra, när han senare under kvällen skulle dela ut pris till Årets Peppare.

Annons

– Frida Hansdotter och hela gänget. Man ska aldrig nämna någon. Ingen nämnd, ingen glömd. Men det funkade inte här, sa han och fortsatte:

– Vi är ju släkt. Men det var andra som presterade också.

Prins Daniel och Frida Hansdotter
Prins Daniel hamnade bredvid skidstjärnan Frida Hansdotter under Idrottsgalan 2019..

Foto: TT/Instagram

Annons