Daniels oväntade agerande – på resan utan Victoria

Daniels oväntade agerande – på resan utan Victoria

Prins Daniel var på plats i Eskilstuna för att besöka årets Pep-skola och imponerade med sina trick.
Intervju! Victoria och Daniel till Svensk Dam: ”Mycket har varit ovisst”
Slå på ljud

Varje år utser prins Daniel årets Pep skola genom sin Stiftelse Generation Pep för att uppmuntra skolor och skolbarn landet över till att röra på sig mer. I år gick priset till skolan British Junior i Eskilstuna och under onsdagen var han där på ett besök.

Prins Daniel besök på skolan British Junior i Eskilstuna var väldigt uppskattat!

Han imponerade med sina färdigheter med cykel.

Prins Daniel är ju inte den som tackar nej till lite aktivitet i vardagen, så de förtjusta skolbarnen fick både spela landhockey, klättra på hinderbana och cykla med prinsen. På cykel briljerade Daniel lite extra. Inför de imponerade eleverna visade han sina färdigheter med att stegra och cykla på ett hjul, något som var väldigt uppskattat.

Tillbaka på jobbet igen!

Prins Daniel har efter sommarens lite lugnare period med semesterfirande och ledighet kommit igång igen med sina uppdrag, både på egen hand och tillsammans med Victoria. Men det hindrar inte prinsen för att samtidigt vara en närvarande pappa till Estelle och Oscar.

Prins Daniel har alltid varit en sån fin pappa!

För bara ett par veckor sedan sågs prins Daniel och prins Oscar komma gående på Hamngatan i Stockholm – mitt i vimlet, bara de två. Kanske hade de varit och shoppat lite coola kläder till Oscar? Prins Daniel hade i alla fall en stor H&M-kasse i handen.

Tidigare på dagen hade kronprinsessan Victoria och prins Daniel följt riksmötets öppnande via videolänk, berättade hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Damtidning. Kanske inte så jättekul för en fyraåring. Men sen blev det alltså desto roligare, när Oscar fick hänga med pappa ut på stan.

Foto: TT