Daniels stora förändring – bilderna väcker frågor

Victoria och Daniel var på sitt första kungliga uppdrag efter sommaren – och bilderna på Daniel väcker rektioner!
Slå på ljud

Kronprinsessparet har haft en skön sommar med många härliga semesterdagar spenderade i villa Skönvik på Solliden, men nu är det tillbaka till vardagen som gäller även för dem. Under torsdagen gjorde Victoria och Daniel sitt första uppdrag på många veckor när de besökte Visita under torsdagen, organisationen för besöksnäringen i landet som såklart haft ett tufft halvår.

Men trots det möjligen lite dystra temat för besöket var Victoria på strålande humör när de anlände till Downtown Camper by Scandic vid Brunkebergs torg i Stockholm.

– Det känns bra att vara tillbaka! sa hon till Svensk Damtidning. Prins Daniel stod bredvid och log – och när de en stund senare klev ut på hotellets magnifika takterrass, med utsikt över hela Stockholm, la Victoria en kärleksfull arm om hans rygg.

kronprinsessan victoria prins daniel

En stor förändring för prins Daniel

Deras jobbhöst kommer ju äntligen att bli lite mer normal igen: Då och då kommer de att lämna Haga och Kungliga Slottet och kliva ut i samhället. Och mycket kommer då att handla om att stödja dem som blivit drabbade av pandemin och alla coronarestriktioner.

Daniel var också på sitt bästa humör och hade klätt upp sig i randig grå kostym med en blå slips som matchade Victorias mönstrade klänning. Men det var något som såg ut att vara ett spår av sommarens ledighet och det var Daniels frisyr. Hans hår var betydligt längre än det brukar, kan det vara så att det fanns lite dåligt med tider hos frisören efter semestern måntro? Hur som helst så klär Daniel i allt och han såg lika stilig ut som vanligt!
Foto: TT