Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Daniels svensexa blev blöt...

10 maj, 2010, 11:03 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
daniel westling

I lördags morse var det så dags! Daniel Westlings kompisgäng slog till tidigt på morgonen och kidnappade den blivande prinsen för en hemlig svensexa.


Niclas och Andrea Engsäll.
Niclas och Andrea Engsäll.

Medan kronprinsessan Victoria var på uppdrag i Seattle, USA, som stand-in för Madeleine, passade Daniel Westlings kompisar att kidnappa honom för den hemliga svensexan, som var planerad sen länge.


Champagnefrukost i Hagaparken

Redan klockan sju på morgonen dök gänget upp utanför Drottningholm och kidnappade den intet ont anande blivande kronprinsessgemålen. Daniel togs med till Stallmästaregården i Hagaparken för en lyxig champagnefrukost, inte långt från hans blivande hem på Haga slott. Sedan hoppade gänget ombord på ett par segelbåtar och seglade till restaurang J vid Nacka strand, som ägs av bröllopstraktören och Daniels vän Alessandro Catenacci, för lunch.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Stoppades av regn och blåst

Därefter skulle de åkt vidare ut i skärgården men seglandet fick ställas in på grund av det dåliga vädret, och istället fick man ta motorbåt, under eskort av Säpo. Under kvällen blev det stor middag och sedan fortsatte festen till sent inpå natten.

Sjöng med Carola

Daniel fick sjunga med Carola Häggkvist.
Daniel fick sjunga med Carola Häggkvist.

Det sägs också att Daniel under dagen fick en stor överraskning av vännerna: han fick i en studioinspelning sjunga duett med självaste Carola Häggkvist. Med lite hjälp av kompisarna som kör ska Carola och Daniel ha rivit av bland annat “Främling”.

Daniels hälsa

Svensexan rapporteras över lag ha varit lyckad och städad, Daniel har ju sina begränsningar efter njurtransplantationen och får inte dricka några stora mängder alkohol. Enligt Aftonbladet var det Niclas Engsäll, gift med Victorias kompis Andrea Engsäll, som stod bakom arrangemanget. Men det sägs att även kronrinsessan var inblandad i planeringen, för att stämma av detaljer om bland annat Daniels hälsa. Flera av kompisarna från Daniels gym var också med på svensexan. Kockan 12 på söndagen sågs en nöjd och belåten Daniel ta adjö av gänget och hoppa in i en Säpobil för färd hem till Drottningholm.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: IBL


Annons