Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Daniels systerdotters drömliv – gift med ett hockeyproffs!

04 nov, 2023, 19:00 
Louise Wibergh Lenti
Hedbvig Blom, Victor Söderström
Det är inte bara prins Daniel som lever ett annorlunda liv sedan han träffade Victoria. Även hans något mer hemliga systerdotter lever drömmen – med en sportstjärna.
Annons
Ewa och Olle Westlings privata liv i Ockelbo – beslutet för Victoria & DanielBrand logo
Ewa och Olle Westlings privata liv i Ockelbo – beslutet för Victoria & Daniel

Daniel Westling gick från att vara den anonyma personliga tränaren från Ockelbo till att vara prins Daniel med hela svenska folket. Han lever nu ett liv i rampljuset där han stöttar sin fantastiska fru och har ett brinnande engagemang för entreprenörskap och barn och ungas hälsa.

Även om han inte alltid är bekväm med att vara offentlig så gör han det väldigt bra och bjuder till framför kamerorna. Att vara anonym och hålla en låg profil är något som Daniel tycks ha fått med sig i sitt DNA. Det finns en mystik kring släkten Westling och vi vet inte så mycket om dem.

Någon som däremot sticker ut från mängden är Hedvig Blom.

Annons

Hedvig Blom med på sagobröllop

Hedvig Blom är systerdotter till prins Daniel. Vi minns henne från kronprinsessparets vigsel 2010 där hon var en av brudnäbbarna. En fullkomligt magisk dag! Titta så fin hon var, bredvid Daniel står 11-åriga Hedvig i sin pärlvita sidenklänning.

Kronprinsessparet med sitt brudfölje 2010
Fina kronprinsessparet på sin magiska bröllopsdag i juni 2010. Hedvig står bredvid prins Daniel.

Hon fick även det stora uppdraget att bära in ringarna på en vit sidenkudde och fick ta hand om Victorias blommor inne i kyrkan!

Hedvig Blom, kronprinsessan Victorias bröllop
Tänk vilket hedersuppdrag att få som 11-åring!
Annons

Lever lyxliv med NHL-spelaren

Nu har det gått 13 år och Hedvig har själv hunnit gifta sig med sin alldeles egna drömprins! Exakt när, var och hur vigseln ägde rum vet vi däremot inte eftersom den var, liksom släkten Westling generellt, väldigt hemlig.

Det vi däremot vet är att drömprinsen heter Victor Söderström. Han är två år yngre än Hedvig och spelar hockey i NHL-laget Arizona Cayotes. Vi vet dessutom att den urtjusiga ringen han gav till Hedvig inte går av för hackor, den visades upp på hans Instagram vid deras förlovning.

Paret har en gedigen lägenhet i centrala Stockholm men växelbor även i USA eftersom Victor spelar och tränar där. Många resor blir det!

Förra året fick de dessutom tillökning i familjen men en urgullig liten valp som de valt att döpa Vasa. En liten blinkning till deras kungliga koppling kanske?

Foto: Stefan Jerrevång / Instagram

Annons