Daniels tårar – efter orden om Victoria!

När kronprinsessan Victoria kom på tal brast det för prins Daniel. Han kunde inte hålla tillbaka tårarna!

Prins Daniel är inte rädd för att bli känslosam – speciellt inte när det rör kronprinsessan Victoria. Det demonstrerade han med all önskvärd tydlighet när han höll sitt bejublade tal under deras bröllop.

Men det var inte enda gången då Daniels ögon blivit glansiga när Victoria kommit på tal.

Prins Daniel gråter – efter orden om Victoria

Den fina kärleksbilden på Victoria och Daniel.

Victoria och Daniel har varit gifta i tio år.

I en intervju med SVT-legendaren Claes Elfsberg, som gjordes inför Victorias 40-årsdag, fick Daniel lägga ut texten kring varför han föll för sin prinsessa. Hon var ju som bekant först hans kund.

– Hon kom till min miljö där jag kände mig väldigt trygg. Det växte fram väldigt naturligt, berättade Daniel i intervjun.

– Hon får verkligen människor att känna sig sedda och har en positiv kraft som skapar en otrolig stämning. Det handlar inte bara om officiella uppdrag, det är hennes DNA och natur.

“En otrolig värme”

Det är när Daniel kommer in på Victorias medmänsklighet som tårarna börjar rinna till. Daniel berättar om hur naturligt Victoria agerade när hon under en resa i Afrika fick träffa barn sjuka i hiv och aids. Han minns särskilt hur kronprinsessan bar runt på en liten, utmärglad pojke.

– Hon sparade den blusen hon hade på sig. Efter lager av lager av sådana starka möten blir man en speciell person. Jag tycker att det säger mycket om henne och den otroliga person hon är, sa Daniel.

– Det finns en otrolig värme som jag tycker skapar den här personen.