Daniels utekväll med grabbarna – dök plötsligt upp på innestället

prins daniels utekväll
Daniel har varit ute och roat sig! Svensk Damtidning kan avslöja att prinsen dök upp på en innerestaurang – mitt i city!
Annons

Prins Daniel är tillbaka i Stockholm efter en lång sommar på Öland. Han och Victoria kommer ha fortsatt ansvar över den kungliga stafettpinnen eftersom kungaparet måste vara försiktiga, under rådande coronapandemi.

Annons

I vecka har kronprinsessparet både besökt en ateljéföreningen i Årstaberg och ambulanspersonal i Solna.

Daniel på trendig restaurang

Men Daniels comeback i Stockholm betyder inte bara att prinsen är tillbaka på den kungliga arenan och i offentlighetens ljus. Nu har han även chans att träffa sina vänner – efter flera månader isär.

Under torsdagen lämnade Daniel Haga för att åka in till city och besöka stadsdelen Vasastan och innestället L’Avventura. En välrenommerad italiensk restaurang, som huserar i en gammal biosalong.

Annons
Victoria och daniel
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Solnas ambulansstation.

Ett ögonvittne berättar för Svensk Damtidning att Daniel var på ett strålande humör där han satt, bredvid sina killkompisar. Bara några timmar tidigare hade Victoria och Daniel alltid lämnat Solnas ambulansstation och ett stort mediauppbåd. Men så ser ju prinsens liv ofta ut. Fullt av kontraster.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Daniels utekväll med grabbarna – dök plötsligt upp på innestället”

 1. Bea skriver: 28 augusti, 2020

  Han får kanske för mycket av det goda ibland och längtar ut i annan luft.
  Då kan det vara bra med en fredag mitt i veckan.


 2. J.B skriver: 29 augusti, 2020

  Good to know that också Daniel kan vara lycklig. Man ser det inte so ofta när han är alltid med korsade armar och seriöst utseende.
  Alla kronprinsessparen och de yngre kungaparen i Europa är kapabla att visa känslor för deras partner men Daniel inte. Det ser mycket löjlig ut när Victoria lägga alltid handen på hans rygg och Daniel står bara där. Tro inte att de är nöjda med varandra framförallt Daniel, man behöver bara titta på bilderna och videorna här. Inte så mycket kärlek som är skrivet.


 3. josefin skriver: 29 augusti, 2020

  Kul f honom att roa sig med sina likar. Nu tror väl absolut ingen att detta inte skett även under vàren, men vi kan ju làtsas om inget.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar