Daniels utekväll med grabbarna – dök plötsligt upp på innestället

prins daniels utekväll

Daniel har varit ute och roat sig! Svensk Damtidning kan avslöja att prinsen dök upp på en innerestaurang – mitt i city!

Prins Daniel är tillbaka i Stockholm efter en lång sommar på Öland. Han och Victoria kommer ha fortsatt ansvar över den kungliga stafettpinnen eftersom kungaparet måste vara försiktiga, under rådande coronapandemi.

I vecka har kronprinsessparet både besökt en ateljéföreningen i Årstaberg och ambulanspersonal i Solna.

Daniel på trendig restaurang

Men Daniels comeback i Stockholm betyder inte bara att prinsen är tillbaka på den kungliga arenan och i offentlighetens ljus. Nu har han även chans att träffa sina vänner – efter flera månader isär.

Under torsdagen lämnade Daniel Haga för att åka in till city och besöka stadsdelen Vasastan och innestället L’Avventura. En välrenommerad italiensk restaurang, som huserar i en gammal biosalong.

Victoria och daniel

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Solnas ambulansstation.

Ett ögonvittne berättar för Svensk Damtidning att Daniel var på ett strålande humör där han satt, bredvid sina killkompisar. Bara några timmar tidigare hade Victoria och Daniel alltid lämnat Solnas ambulansstation och ett stort mediauppbåd. Men så ser ju prinsens liv ofta ut. Fullt av kontraster.

Foto: TT