Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dannebrogen har lagt till!

28 apr, 2016, 13:57 
Agneta Nisbeth
Nu kan festen börja! De danska kusinerna har anlänt för att fira kungens 70-årsdag.
Annons
Dannebrogen-TT

Det danska kungaskeppet Dannebrog har lagt till vid Skeppsbron i Stockholm och det innebär att vi snart kommer att få se kungens danska kusin drottning Margrethe och hennes familj. Dronningen var en av de första gästerna att tacka ja till kungens festinbjudan och med sig har hon kronprins Frederik och kronprinsessan Mary samt systern Benedikte.

Relationerna mellan det svenska och det danska kungahuset är mycket goda och Svensk Damtidning erfar att kungen älskar att åka till Danmark för att gå på fest. Den här gången är det han som bjuder in till ett stort party över Valborgshelgen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Margrethe-Ibl

Gästlistan till födelsedagsfirandet över Valborg är rejält blåblodig och utöver den danska kungafamiljen kan vi vänta oss att se det belgiska kungaparet, norska kungaparet och kronprinsparet samt ex-kung Juan Carlos och drottning Sofia.

Av: Liv Sander.

Bilder: TT.

Annons