Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Danska drottningparet bjöd in till konsert

23 aug, 2012, 06:00 
Margareta
Annons

Drottning Margrethe och prins Henrik var semesterglada och lätt solbruna när de bjöd in allmänheten till den årliga konserten i slottsparken på slottet Chateau de Cayx ägor. 

Hög musik hördes över slottsmurarna och där i solen satt drottning Margrethe och prins Henrik och njöt av sin sista tid under semestern. Det har nu blivit en årlig tradition att drottningparet annordnar en konsert i parken till deras semesterslott Chateau de Cayx.

Populär tillställning

Biljetterna till festligheten brukar gå åt snabbt som blixten och årets konsert var inget undantag. Väl på plats spelade det kungliga livgardet virvlande melodier medan regentparet sågs tala tyst med varandra.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Margareta Heed

Foto: All over press

Läs även: 

Annons