Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Danska kronprinsen får spännande besök

16 jun, 2017, 15:30 
Agneta Nisbeth
Kronprins mötte kronprins i Köpenhamn.
Annons

Under torsdagen anlände den japanske kronprinsen Naruhito till den danska huvudstaden för ett officiellt besök. Han togs emot på flygplatsen av kronprins Frederik och kronprinsessan Mary som bar en somrig klänning från Erdem.

Kronprins Naruhito, som kom utan sin något skygga hustru Masako, fick ett varmt välkomnande och en kram från Frederik och en kyss på kinden av Mary. Anledningen till besöket, som varar fram till den 20 juni, är att Japan och Danmark firar 150 år av diplomatiska förbindelser.

Under det fem dagar långa besöket ska Naruhito också träffa drottning Margrethe, just nu på resa med kungaskeppet Dannebrog, samt representanter för regeringen.

Foto: Stella Pictures

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons