Danska kronprinsfamiljen på Legoland

13 aug, 2013, 10:29 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Annons

Iiiiiiii – vad det killade i magen på Marys småttingar, som åkte den ena attraktionen efter den andra på lekfulla Legoland. 

Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary tog med sig barnen till Danmarks barnsligaste park – Legoland – och hade en dag full av skratt, skrik och skoj.

Kronprinsessan Mary tog med tvillingarna Josephine och Vincent till den spännande indianbyn. Prins Vincent fick en grön fjäder och red på en trähäst.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Pappa Frederik åkte vattenflotte med de större barnen, Christina och Isabella.

Bak i båten satt Frederiks syssling, prinsessan Alexandra av Sayn-Wittgenstein-Berleburg och hennes barn greve Richard and grevinnan Ingrid.

Splash! Modigt av lille indianen prins Christian som vågade sitta längst fram i flotten.

Annons

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

Annons