Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Danska kungafamiljens stöd till Benedikte

21 mar, 2017, 15:21 
Agneta Nisbeth
Se bilderna.
Annons

Prinsessan Benediktes make, prins Richard av Sayn-Wittgenstein-Berleburg, fördes under tisdagseftermiddagen till sista vilan. Berleburgs kyrka var full till sista plats och representanter från flera av de europeiska kungahuset fanns på plats för att hedra prins Richards liv och gärning.

Benedikte som var i Danmark när hon förra veckan nåddes av dödsbudet hade givetvis stöd av sin syster drottning Margrethe. Drottningen har de senaste dagarna gjort allt för att hela danska kungafamiljen tillsammans skulle kunna resa till Tyskland för begravningen och både kronprinsessan Mary och prins Joachim har ställt in uppdrag för att kunna finnas vid Benediktes sida.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den danska kungafamiljen var också bland de sista att anlända till kyrkan. Drottning Margrethe och prins Henrik som känt Richard i över 50 år, tog täten efterföljda av kronprins Frederik och Mary och prins Jochim och hans Marie.

Foto: Stella Pictures.

 

Annons