Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför betyder Verbier så mycket för Frederik och Mary

21 okt, 2019, 20:00 
AvEmma Sanderberg
Det var ingen överraskning att det blev i de schweiziska Alperna som kronprinsparets barn kommer gå i skolan en period. Platsen betyder nämligen väldigt mycket för hela familjen, inte minst Frederik och Mary.
Annons

I ett par månader kommer kronprins Frederiks och kronprinsessan Marys barn gå i skolan i Schweiz istället för Danmark. Många trodde beslutet berodde på den massiva kritik som skolan fått där kronprinsparets barn går, men det verkar snarare vara en utlandsvistelse för att ge barnen både erfarenheter och minnen.

Frederik och Mary kommer att turas om att bo i Schweiz under tiden barnen går i skolan. Mary är den som kommer tillbringa mest tid i Schweiz dock, med tanke på Frederiks kungliga plikter.

Frederik och Mary älskar Verbier

Att det blev just i de schweiziska Alperna som prins Christian, prinsessan Isabella, prins Vincent och prinsessan Josephine kommer att gå i skolan var ingen överraskning. Familjen älskar verkligen Alperna och platsen betyder särskilt mycket för kronprinsparet själva. Det är nämligen i Verbier, där Frederik och Mary kommer turas om att bo när barnen går i schweizisk skola, som några av deras alla finaste minnen i livet kommit till.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Frederik, Mary, Christian, Isabella, Vincent, Josephine
En bild på hela den danska kronprinsfamiljen under en semester i Verbier, 2015.

Mary och Frederik har ända sedan deras förhållande började haft en förkärlek till Alperna och åkt dit på mysiga skidsemestrar med olika vänner genom åren. Förutom att många av deras vänner har firat sina högtidsdagar här tillsammans med kronprinsparet, så valde även Mary valde att fira sin 40-års fest i Verbier.

När barnen kom till världen har de dessutom haft många mysiga familjesemestrar där. Platsen har onekligen en speciell plats i familjens hjärta, så att tillbringa några extra månader där lär bli fantastiskt!

Foto: TT

Annons