Därför blev Fergies fina familjebild en snackis

Därför blev Fergies fina familjebild en snackis
Det blev en lite ovanlig men mycket charmig julhälsning från prins Andrews exhustru detta år. Här kan ni se familjefotot som Fergie visade upp på sitt Instagram.
Annons

Att prins Andrew och Sarah “Fergie” Ferguson är skilda är lite svårt att förstå om man bara ser dem ute på bilder tillsammans. Som nu senast på en julhälsning från Fergie via Instagram.

– Lyckliga, lyckliga tider denna julhelg och stora nyårsfestligheter. Tack så mycket för ett år av godhet för min familj, skriver Sarah förtjust.

Annons

Hon visar också upp en ny unik bild på sin forne make prins Andrew och deras bägge döttrar prinsessan Beatrice och prinsessan Eugenie med nyblivne maken Jack Brooksbank. Bakom kameran fanns antagligen mamma Fergie själv. De verkar alla umgås precis som vilken familj som helst, att Andrew och Sarah inte gift om sig är nästan underligt, så förtjusta i varandra som de fortfarande verkar vara.

Annons

Prinsessan Beatrice har ju en ny man i sitt liv, den nyligen separerade Eduardo “Edo” Mapelli Mozzi som också har ett barn – den tvåårige sonen Christopher Wolfie Wolf – som kommer från Edos tidigare förhållande med Dara Huang. Prinsessan och den nye pojkvännen har ännu inte visat sig ute tillsammans, även om de nyligen gick på samma tillställning i London.

Se fler bilder genom att klicka på pilen till höger i bilden.

Läs även:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Därför blev Fergies fina familjebild en snackis”

  1. KMS skriver: 28 december, 2018

    De gifter sig nog efter prins Philips bort gång.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar