Därför blev Fergies fina familjebild en snackis

Därför blev Fergies fina familjebild en snackis

Det blev en lite ovanlig men mycket charmig julhälsning från prins Andrews exhustru detta år. Här kan ni se familjefotot som Fergie visade upp på sitt Instagram.

Att prins Andrew och Sarah “Fergie” Ferguson är skilda är lite svårt att förstå om man bara ser dem ute på bilder tillsammans. Som nu senast på en julhälsning från Fergie via Instagram.

– Lyckliga, lyckliga tider denna julhelg och stora nyårsfestligheter. Tack så mycket för ett år av godhet för min familj, skriver Sarah förtjust.

Hon visar också upp en ny unik bild på sin forne make prins Andrew och deras bägge döttrar prinsessan Beatrice och prinsessan Eugenie med nyblivne maken Jack Brooksbank. Bakom kameran fanns antagligen mamma Fergie själv. De verkar alla umgås precis som vilken familj som helst, att Andrew och Sarah inte gift om sig är nästan underligt, så förtjusta i varandra som de fortfarande verkar vara.

Prinsessan Beatrice har ju en ny man i sitt liv, den nyligen separerade Eduardo “Edo” Mapelli Mozzi som också har ett barn – den tvåårige sonen Christopher Wolfie Wolf – som kommer från Edos tidigare förhållande med Dara Huang. Prinsessan och den nye pojkvännen har ännu inte visat sig ute tillsammans, även om de nyligen gick på samma tillställning i London.

Se fler bilder genom att klicka på pilen till höger i bilden.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Läs även:

Kungliga skandaler: Så lyckades Fergie lösa krisen med Andrew

Fergie portad från drottningens jul – igen: ”Jag ser mina barn på tv”

Prinsessan Beatrice dejtar miljonär: ”Jag har aldrig varit lyckligare”

Foto: TT