Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför blev Pippa portad från kungliga läktaren

12 jul, 2017, 09:30 
Agneta Nisbeth
Bröt mot Wimbledons regler.
Annons

Ivriga tennisfans är de alla, hela familjen Middleton. Så fort det är dags för Wimbledon dyker de upp på den kungliga läktaren; Kate, prins William och så Kates mamma Carole Middleton med make och ofta även Pippa.

Men när den spännande matchen mellan Andy Murray och Benoit Paire ägde rum häromdagen så blev både nygifta Pippa, som kom med en väninna, och hennes mamma Carole Middleton portade från den kungliga läktaren.

Varför? Jo de hade nämligen brutit mot en av Wimbledons alla koder, att inte komma försent. Så det blev snällt till att sätta sig bland alla andra, lite mindre viktiga gäster och titta på den spännande matchen.

Vi kan väl tillägga att även Formel1 stjärnan Lewis Hamilton blev avvisad från den flotta vip-sektionen för något år sedan, då hade han på sig en allt för blommig skjorta… Man håller på traditionen på den anrika tennisarenan.

Foto: IBL

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons