Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför blir Chris O'Neill kvar i USA: "Olämpligt att resa"

06 jun, 2019, 12:42 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Nu får vi veta varför prinsessan Madeleine reste hem själv till Sverige under förra helgen. Småttingarna Leonore och Nicolas är sjuka, och alla planer gick i stöpet.
Annons

Tanken var från början att hela familjen Bernadotte-O’Neill skulle flyga hem till Sverige i söndags för att starta sin gemensamma sommarsemester, som till större delen kommer att tillbringas i Sverige.

Men när barn är med i bilden blir det sällan som man tänkt sig. Under förra helgen kom prinsessan Madeleine hem själv med prinsessan Adrienne, och många funderade på anledningen. Nu berättar hovet varför, eftersom hennes övriga familj fortfarande inte lyckats ta sig till Stockholm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Tanken var att hela familjen skulle flyga gemensamt till Stockholm, men de två äldre barnen blev sjuka. De har hög feber och öroninflammation, och det är olämpligt att genomföra denna långa flygning. Därför är deras pappa kvar hemma i Florida med dem, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Damtidning.

Madeleine själv till Skansen

I och med detta kommer prinsessan Madeleine åka utan sin make till Skansens 6:e juni-firande senare i eftermiddag. Och självklart måste det vara tufft för prinsessan att vara så långt från sina barn när de är sjuka. Vi får hoppas att de snart repar sig, så att den härliga tiden på Öland för familjen kan dra igång.

Foto TT

Annons