Därför dök Harry och Meghan inte upp på Oscarsgalan

Därför dök Harry och Meghan inte upp på Oscarsgalan
Oscarsgalan 2020 lockade några av världens mest kända skådespelare. Prins Harry och Meghan Markle erbjöds att hålla tal – men tackade nej.
Annons

Prins Harry och Meghan Markle tillhör världens absolut mest eftertraktade intervjuobjekt just nu. Alla vill se mer av prinsen och hans maka – och inte minst höra dem prata. Det har surrats om att Oprah Winfrey är i förhandlingar om en stor “tala ut”-intervju, och Netflix påstås ha gett paret ett kontraktsförslag om en tv-serie.

Annons

Harry och Meghan tackade nej till Oscars

Prins Harry och hertiginnan Meghan Markle på promenad.

Annons

Även arrangörerna för filmårets höjdpunkt har haft Harry och Meghan i åtanke. Enligt Hello Magazine blev hertigen och hertiginnan av Sussex erbjudna att dela ut ett pris på söndagens Oscarsgala, inför hundratals miljoner tv-tittare över hela världen. Men Harry och Meghan tackade nej.

– De kände sig hedrade över att ha blivit tillbedda, men tackade nej till inbjudan, säger en källa till Hello Magazine.

Här höll Harry tal

Harry och Meghan har hållit en låg profil sedan de beslutade sig för att kliva av sina kungliga plikter. Men förra veckan lämnade de herrgården på Vancouver Island för ett socitetsmingel i Miami anordnat av storbanken JP Morgon. Harry ska ha hållit ett tal under tillställningen – men vad han sa har inte läckt ut.

Annons

Det är fullt förståeligt att Harry och Meghan sällan lämnar Vancouver Island. Villan de bor i där är otroligt ståtlig och omringad av en gigantisk stenmur. Den omges av ett säkerhetsstängsel och stora grönområden – perfekta för barnvagnspromenader med sonen Archie.

Den sydkoreanska filmen Parasite tog storslam på Oscarsgalan och vann både Bästa film och Bästa regi. Men de finaste skådespelarpriserna togs hem av Joaquin Phoenix och Renée Zellweger.

 

Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Därför dök Harry och Meghan inte upp på Oscarsgalan”

 1. Gigi skriver: 11 februari, 2020

  Jag är road av Oscarsgalan och 1965 var jag faktiskt dår.Men då hölls den i Santa Monica.Christna Schollin var där i en ljusblå aftonklänning med nominerade “Änglar finns dom”
  Lustigt grej är att jag träffade Jane Fonda 1964 den 12 okt. på L.A. int.airport.Hon vinkade av Roger Vadim som stack iväg till Paris.Jane skrev sin autograf i min adressbok och bjöd på en soft drink.Men oj så plastikop,hon är!Anorexi har hon haft.


  1. Bror skriver: 13 februari, 2020

   Uppskattar stort valet av signatur. Den har fyndigt nog både cineastisk och litterär anknytning.
   Om jag inte missminner mig var Jane Fonda vid den här tiden, mitten på 60-talet, Roger Vadims tredje hustru. Men det skulle dröja ytterligare några år innan hon blev Hanoi-Jane med den skjutgladare delen av den amerikanska publiken.
   Berätta gärna om fler intressanta möten. Det skulle säkert uppskattas av fler än just den här signaturen.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar