Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför dök Harry och Meghan inte upp på Oscarsgalan

10 feb, 2020, 08:27 
Oscarsgalan 2020 lockade några av världens mest kända skådespelare.Prins Harry och Meghan Markle erbjöds att hålla tal – men tackade nej.
Annons
Det här är Meghan MarkleBrand logo
Det här är Meghan Markle

Prins Harry och Meghan Markle tillhör världens absolut mest eftertraktade intervjuobjekt just nu. Alla vill se mer av prinsen och hans maka – och inte minst höra dem prata. Det har surrats om att Oprah Winfrey är i förhandlingar om en stor “tala ut”-intervju, och Netflix påstås ha gett paret ett kontraktsförslag om en tv-serie.

Harry och Meghan tackade nej till Oscars

Prins Harry och hertiginnan Meghan Markle på promenad.

Även arrangörerna för filmårets höjdpunkt har haft Harry och Meghan i åtanke. Enligt Hello Magazine blev hertigen och hertiginnan av Sussex erbjudna att dela ut ett pris på söndagens Oscarsgala, inför hundratals miljoner tv-tittare över hela världen. Men Harry och Meghan tackade nej.

– De kände sig hedrade över att ha blivit tillbedda, men tackade nej till inbjudan, säger en källa till Hello Magazine.

Annons

Här höll Harry tal

Harry och Meghan har hållit en låg profil sedan de beslutade sig för att kliva av sina kungliga plikter. Men förra veckan lämnade de herrgården på Vancouver Island för ett socitetsmingel i Miami anordnat av storbanken JP Morgon. Harry ska ha hållit ett tal under tillställningen – men vad han sa har inte läckt ut.

Det är fullt förståeligt att Harry och Meghan sällan lämnar Vancouver Island. Villan de bor i där är otroligt ståtlig och omringad av en gigantisk stenmur. Den omges av ett säkerhetsstängsel och stora grönområden – perfekta för barnvagnspromenader med sonen Archie.

Den sydkoreanska filmen Parasite tog storslam på Oscarsgalan och vann både Bästa film och Bästa regi. Men de finaste skådespelarpriserna togs hem av Joaquin Phoenix och Renée Zellweger.

 

Foto: TT

Annons