Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför får prins George ingen bästis i skolan

14 sep, 2017, 08:00 
Agneta Nisbeth
Skolan tillåter inte eleverna ha bästisar.
Annons

Nu har prins George gått över en vecka i skolan, i Thomas Battersea. Och precis som alla andra barn ser han nog skolan inte bara som en plats att lära sig allehanda nyttigheter, utan också ett ställe där man kan ha kul med sina klasskamrater.

Men någon bästis kommer han inte att få. I alla fall om man följer skolans strikta stadgar. Tidningen Hello berättar att man på skolan har en strikt policy att barnen inte får ha just en bästis.

Men anledningen är kanske inte fullt som hemsk som det först låter. Tidningen berättar att skolan inte accepterar att man till exempel bjuder in bara några av sina klasskamrater till en fest, alla eller ingen. Så att ingen ska behöva känna sig utanför.

Hello skriver också att skolan är ganska traditionell i sin utbildning och att de kräver mycket även av föräldrarna. I Thomas Battersea går 532 elever – pojkar och flickor mellan 4-13 år och att det hela kostar 5,868 pund per termin när man är fyra år och att det kostar 6,628 pund när man blivit sju.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Pappa Will tillsammans med George under första skoldagen.

Foto: IBL

Annons