Därför får vi inte se Charlene av Monaco

Därför får vi inte se Charlene av Monaco

Charlene av Monaco är ofta gåtfullt frånvarande. Nu har vi fått ett nytt besked från kontinenten.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 45?
Slå på ljud

Charlene av Monaco har ett rykte om sig att vara relativt tillbakadragen. De senaste åren har furst Albert ofta fått dyka upp på evenemang utan sin hustru vid sin sida, vilket har mötts med både förvåning och besvikelse.

Nu snuvas vi på ännu en chans att få en skymt av Charlene, maken furst Albert och deras tvillingar Gabriella och Jacques.

Därför får vi inte se Charlene av Monaco

Charlene och Albert av Monaco.

Charlene och Albert under fjolårets nationaldagsfirande.

I Monaco har man nämligen, på grund av coronapandemin, beslutat sig för att skala ner rejält på sitt nationaldagsfirande. Så här skriver kungasajten Royal Central.

"Med tanke på att det kommer att samlas stora publikskaror, så kommer paraden på nationaldagen inte att äga rum och alla diplomatiska mottagningsceremonier har ställts in."

I fjol var nationaldagen en underbar, storslagen begivenhet – värdig ett furstendöme. Charlene och Albert stod på sin kungliga balkong tillsammans med Gabriella och Jacques och tittade på när den magnifika paraden passerade. Charlene var klädd som en filmstjärna från Hollywoods guldålder, med en urtjusig hatt som pricken över i.

LÄS OCKSÅ: Nya bilden avslöjar Victorias förändring

Vem är Charlene av Monaco?

Charlene är före detta tävlingssimmare på elitnivå. Hon träffade furst Albert i samband med en tävling 2000, men de började dejta först sex år senare. De har nu varit gifta i snart nio år.

Charlene härstammar från Sydafrika och har flera gånger talat öppet om sin längtan efter hemlandet.

Charlene är en av Europas mest frispråkiga kungligheter. Hon har varit öppen med att hon lidit av svår melankoli, mycket på grund av dödsfall i hennes närhet.

– Folk är så snabba med att säga: “Åh, varför ler hon inte på fotona?”. Jo, ibland är det svårt att le. De vet inte vad som pågår bakom kulisserna, har hon sagt i en nyligen utförd intervju.

– Det här året slog mig till marken.

LÄS OCKSÅ: Bilderna på prins Daniel och Mette-Marit väcker reaktioner: "Aldrig okej"

{"totalCount":0,"result":[]}