Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför fattas Estelle i kyrkan under Adriennes dop

08 jun, 2018, 12:45 
Margareta
Just nu råder ett härligt barnkaos i kyrkan när prinsessan Adrienne döps. Men prinsessan Estelle saknas.
Annons

Prinsessan Estelle har varit med vid varje dop under de senaste åren. Duktigt har hon suttit på sin lilla blå stol. Under dagens dop för prinsessan Adrienne är kungligheternas alla barn på plats, men Estelle är inte där. Enligt Expressen som varit i kontakt med hovet är prinsessan Estelle sjuk och är därför inte med under ceremonin.

Däremot är alla de andra kungliga barnen där. Prinsessan Leonore och prins Nicolas, prins Gabriel och prins Alexander samt prins Oscar. Och lilla Adrienne såklart!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det som förvånade många över Estelles frånvaro var att den lilla prinsessan syntes i bilen på väg mot kyrkan. Men enligt hovet var det då redan bestämt att Estelle inte skulle vara med under ceremonin.

Annons

Däremot befinner sig Estelle på Drottningholms slott och kanske får hon träffa kusinerna senare under dagen.

Foto TT, IBL

Annons