Därför fick vi inte veta namnet på prins Harrys och Meghan Markles son

Därför fick vi inte veta namnet på prins Harrys och Meghan Markles son

För två dagar sedan föddes Meghans och Harrys bebis. Under onsdagen intervjuades paret exklusivt av Sky News där de visade upp den lille sonen. Men namnet avslöjade de inte. Nu vet vi varför!

Under onsdagen visade Harry och Meghan upp sin lilla bebis. Inför kamerablixtar stod de tätt intill varandra och såg kära och lyckliga ut. Harry höll det lilla knytet som låg inlindad och hade en liten mössa.

Världen får se bebisen för första gången.

Världen får se bebisen för första gången.

Lilla bebisen.

Lilla bebisen.

Träffar gammelfarmor och mormor

Sky News och CBS var de enda som fick träffa paret och fick således den första exklusiva intervjun med de nyblivna föräldrarna. Man trodde kanske att barnets namn skulle avslöjas, men troligtvis har Harry och Meghan en helt annan plan för avslöjandet. Men vi fick inte veta namnet på sonen.

Och anledningen verkar vara enkel.

Precis efter mötet med pressen skulle paret för första gången träffa gammelfarmor drottning Elizabeth och barnets farfar prins Charles. Självklart vill paret avslöja namnet för Elizabeth och Charles innan världen får veta nyheten. Dessutom måste drottning Elizabeth ge sitt okej på namnet, såklart. Vilket självklart inte kommer förändra parets namnplaner. Först efter detta möte kommer vi övriga världen få veta namnet.

De nyblivna föräldrarna Meghan och Harry.

De nyblivna föräldrarna Meghan och Harry.

Exklusiv intervju

Hur kommer vi då få veta sonens namn? Den mest troliga gissningen är att detta kommer att ske på parets gemensamma Instagramkonto, där vill de lägga ut sina budskap och själv styra över vad som ska ut. När det avslöjades att det var en son de fått, så var det på kontot som paret lade upp nyheten.

Läs mer:

11 oväntade saker om Chris mamma Eva O’Neill

Se första bilden på prins Harry och Meghans bebis!

Meghan i första babyintervjun: ”Nu har jag de två bästa killarna i världen!”

Foto: TT