Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför förhalade Alexandra skilsmässan

14 sep, 2015, 11:16 
Annons
Alexandra-12

Grevinnan Alexandra insåg att äktenskapet med Martin Jörgensen var på väg att krascha. Ändå tvekade hon länge innan hon fattade sitt beslut.

Det måste kännas bittert för Alexandra att skilja sig – igen. Lyckan var total för åtta och ett halvt år sedan då exprinsessan sade ja till 14 år yngre fotografen Martin Jörgensen.

Alexandra

De två hade träffats på en vietnamesisk matlagningskurs. Martin blev en mycket omtyckt bonuspappa till Alexandras söner, prins Felix och prins Nikolai. Martin kom också väl överens med hustruns exman prins Joachim.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Alexandra-1

Speciellt prins Felix har stått Martin Jörgensen oerhört nära. När Felix började skolan var det Martin som följde med och höll handen.

Martin-Jorgensen

Dessvärre började förhållandet mellan Alexandra och Joachim knaka i fogarna. Och det var inte nyligen utan slitningarna har pågått ett tag, enligt Bt.dk.

Annons
Marie
martin1

Som en enda stor familj när det gäller.

Annons

– Två liv, två vägar. Dag som natt. Många har förstått att Alexandra och hennes kommande exman under senare tid levt helt olika liv, skriver Bt.dk.

Lågmäld Profil

Den 51-årige grevinnan har föredragit en mer diskret och tillbakadragen tillvaro i huset i ambassadkvarteren på Østerbro.

Samtidig har den 14 år yngre reklamfotografen allt oftare festat på Köpenhamns inneställen.  Det har knappast gått lugnt till när Martin Jørgensen setts partaja på de exklusiva klubbarna.

Festprisse

“Berusad och opassande”, “festade med blondin” är bara några av de rubriker som veckotidningarna haft på omslagen.

Alexandra har insett att relationen inte varit bra. Men hon har förhalat en separation. Dels har hon redan varit med om en offentlig skilsmässa från prins Joachim. Det tog henne lång tid att repa sig efter den skandalen.

Undvika skandal

Hon vet hur det är att leva i rampljuset och ville naturligtvis göra allt för att undvika denna typ av misslyckande.

Annons
Alexandra-1

Dels tvekade Alexandra att lämna Martin då hon ju vet hur fästa hennes pojkar, Felix och Nikolai, är vid bonuspappan.

ste_felix-alexandra-2

Grevinnan ville inte utsätta barnen för ännu en separation, även om de säkerligen kommer att träffa Martin Jörgensen igen. men kanske inte så ofta.

Till slut gick det inte att undvika. Skilsmässan är ett faktum!

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, IBL

 

 

 

Annons