Därför har prinsessan Sofia brutit med vännerna

Sofia går sin egen väg.

Prinsessan Sofia fattade ett beslut om sina vänner. Det avslöjade att hon ville gå vidare i livet.
Silvia och Sofias relation: Så är den egentligen
Slå på ljud

Prinsessan Sofia har tvingats leva med att det förflutna då och då dras upp. Ibland för att smutskasta henne.

Men Sofia har gjort klart att hon inte har något av skämmas över.

– Det har skrivits om det där (utviken i Slitz, reds anm.) i många år, vilket jag tycker är ganska tråkigt. För mig är det tio år sedan. Jag har gått vidare i livet. Jag ångrar det absolut inte, alla erfarenheter i livet bygger ens person, men jag kanske inte skulle ha gjort de valen idag om jag fått förfrågan. Jag är redo att blicka framåt. Men jag kan säga att jag har levt livet i alla fall. Till hundra procent, sa Sofia i SVT:s Året med kungafamiljen.

Prinsessan Sofia – därför har hon brutit med vännerna

Sofia går sin egen väg.

Sofia går sin egen väg.

Samtidigt har Sofia också valt att gå vidare från sitt gamla liv. Ex-pojkvännen Gregory Nanderöd, som hon träffade under inspelningen av Paradise Hotel, har vittnat om att han och Sofia inte har någon kontakt längre.

– Jag bodde i Stockholm ett år så då umgicks vi en del men efter det dog det ut, har Gregory sagt till Expressen.

 

LÄS OCKSÅ: Sofias jobbiga upptäckt med Madeleine – och Carl Philips ex

“Det fanns inte på kartan”

Redan på bröllopet mellan Sofia och prins Carl Philip fick vi en indikation på att Sofia kände sig klar med den perioden. Det kan Ellen Myrgård Lindén, mångårig reporter på Svensk Dam, berätta mer om.

– Sofia tvivlade mycket under den här perioden. Hon hade fortfarande kontakt med flera från Paradise Hotel, men ville samtidigt passa in i den kungliga mallen. Därför bestämde hon sig för att bara bjuda frisören Marre Hitti. De hade skapat ett otroligt starkt band när de medverkade i programmet. Så att han inte skulle komma på bröllopet, det fanns inte på kartan. Det var hennes sätt att visa att hon gått vidare i livet,  säger Ellen.

 

LÄS OCKSÅ: Sofias val ledde till protester: “Hjärtekrossad”