Därför hyllas Victoria efter nya bilderna

Victorias snygga klädstil har inte gått obemärkt förbi.Nu hyllas hon för sin senaste kreation.

Kronprinsessan är inte bara vår framtida regent – hon är också en modeikon av rang. Hennes kläder väljs ut av stylisten Tina Törnqvist sedan tio år tillbaka, och rent allmänt betraktas Victoria som en av Europas bäst klädda kungligheter. Det är ett omdöme som Daily Mail uppenbarligen skriver under på, visar det sig.

Victorias klädstil hyllas

Daniel och Victoria fullkomligen sken under sitt besök på Socialstyrelsen.

Daily Mail är den största engelskspråkiga nyhetssajten i världen. Nyligen uppmärksammade de hur Victoria gick klädd när hon och prins Daniel var och besökte Socialstyrelsen som en del av sitt kungliga uppdrag.

Och de har bara bra saker att säga om Victorias klädval.

“Kronprinsessan såg stilsäker ut i sin marinblå blazer för sitt kungliga besök”, skriver Daily Mail-skribenten Harriet Johnston.

Daily Mail öser också beröm över kronprinsessans sminkning.

“Hon kompletterade sin naturliga skönhet med ett lätt lager makeup och hade sina bruna lockar uppsatta på sitt vanliga vis”, skriver Harriet.

“Hon visar hur det ska gå till”

Victoria belönas med fler formuleringar i samma stuk. Harriet skriver att hon “visar hur det ska gå till” och “ser cool ut”. Harriet skriver också att Victoria verkar ha koordinerat sin stil med sin make, som bar liknande färger under besöket till Socialstyrelsen.

Victoria har själv pratat om att mode blivit en alltmer central del av hennes liv.

– Kläder är naturligtvis viktigt för mig. Men det är först på senare tid som jag har insett vad de egentligen betyder, har Victoria själv slagit fast.

Blazern som Victoria bar under besöket kommer för övrigt från House of Dagmar, ett svenskt modehus som funnits sedan 2005.

Foto: TT