Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Därför kan världen inte få nog av Estelle och Oscar! Nu sprids nya bilderna

25 aug, 2023, 07:29 

Prinsessan Estelle och prins Oscar gör succé ute i stora världen!

Annons

Prinsessan Estelle och prins Oscar har lämnat en fantastisk sommar bakom sig. Det började med stort firande på Nationaldagen, fortsatte med ytterligare ett stort firande på Victoriadagen och avslutades med att fira av det svenska fotbollslandslagets VM-framgångar.

20 underbara julbilder på kungafamiljen vi aldrig glömmer!Brand logo
20 underbara julbilder på kungafamiljen vi aldrig glömmer!

Ja, händelserna har varit många. Estelle och Oscar har kunnat njuta av sommaren utanför det kungliga rampljuset, men de har även kunnat njuta av årstiden i det lite mer offentliga livet.

Annons

När de väl har synts till har de också lyckat stjäla showen på ett eller annat sätt: Estelle med sina vackra klänningar, Oscar med sina fina kostymer som påminner om pappa prins Daniel.

Prins Daniel, prinsessan Estelle, prins Oscar och kronprinsessan Victoria
Prinsessan Estelle och prins Oscar strålade på kronprinsessan Victorias födelsedag!

Nya bilderna på Estelle och Oscar

Sommaren närmar sig sitt slut. Barn och ungdomar har börjat vandra tillbaka till skolan, kanske med nya pennor och böcker, redo att fylla på den kunskapsbank som de sen ska bära med sig in i vuxenlivet.

För Estelle och Oscar har skolan kickat igång igen. Estelle började årskurs 5 och har varit med om några skolstarter. För Oscars del var det nog lite extra nervöst däremot, då han äntrade första klass.

Annons

I samband med skolstarten bjöd hovet på bilder från Estelles och Oscars sommarlov. Bildspelet löpte mellan juni, juli och augusti – fram tills den dag då de stod där med sina väskor och skulle bege sig till skolan.

Prins Carl Philip, kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och prins Oscar
Prinsessan Estelle och prins Oscar gör sig redo för att tacka det svenska landslaget i fotboll.

Estelles och Oscars internationella succé

Både Estelle och Oscar såg förväntansfulla ut. Oscar krängde lite halvslarvigt en ryggsäck över ena axeln, samtidigt som Estelle la en beskyddande arm om honom.

Bilden har väckt stor uppmärksamhet internationellt. Tidningen People fascineras över att det är kronprinsessan Victoria som tagit bilderna på sina barn, något som ofta brukas skötas av någon proffsfotograf.

Annons

De är även imponerande över hur Estelle anammar sin roll som Sveriges framtida drottning och tycker att hon ser ovanligt kunglig ut på bilden då hon bär en midsommarkrans på sin hjässa.

”Estelle rockar en blomkrona (utmärkt bild för en framtida drottning!) och Oscar kopplar av i gräset med familjens hund, Rio”, skriver People.

Foto: TT

Annons