Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför kommer Kate inte att vara brudtärna vid systerns bröllop

14 nov, 2016, 12:38 
AvJohanna Lejon
Då Kate och William gifte sig 2011 var det en självklarhet att Kates syster Pippa skulle vara tärna. Men när Pippa snart nyter äktenskapets band får inte Kate återgälda tjänsten.
Annons
William-Kate-Ste

Det har beskrivits som årets stora societetsbröllop. Vigseln mellan Kates lillasyster, Pippa Middleton, och hedgefondmäklaren James Matthews.

Men trots det är paret måna om att tona ner bröllopets kungliga fokus. Detta menar experter tillfrågade av Daily Mail.

Pippa kommer till exempel inte att utse Kate till sin brudtärna. En nyhet som förvånar många. Hon var ju nämligen tärna när prinsparet knöt äktenskapets band 2011 och fick därmed en hel del uppmärksamhet. Men någon repris på en brudtärna som ”stjäl showen” blir det alltså inte. Det scenariot har släkten Middleton redan uteslutit. Syskonbarnen George och Charlotte förväntas dock bli brudnäbbar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Pippa-Middleton-Ste

Av: Ellen Myrgård Lindén.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons