Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför kunde Beatrix förlåta prinsessan Margarita

01 feb, 2016, 14:06 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Beatrix guddotter prinsessan Margarita tog med sin familj till Jumping Amsterdam.
Annons
Margarita-8

Prinsessan Margarita de Bourbon de Parme, hennes man, Tjalling ten Cate,  och döttrarna Julia och Paola älskar hästar. Flickorna red och hade roligt i sadeln. Roligt att se att prinsessan Beatrix också var med.

M

Ni kanske minns den skandal som prinsessan Margarita åsamkade i Nederländerna när hon gick ut och anklagade sin gudmor och moster för olika saker. Diskretion är a och o i kungliga kretsar, därför blev det ett rama skri för utan like i det holländska kungahuset.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Margarita

Prinsessan Margarita portades och var inte välkommen till slottet. Men med tiden har dispyterna minskat och idag är Beatrix och Margarita sams igen. Det sägs att Beatrix kunde förlåta sin systerdotter på grund av deras gemensamma intresse – hästar. De talade ut och red av sig sin ilska, skriver en holländska sajt.

 

 

Annons