Därför låter Meghan inte oss se Archie mer

Meghan och Harry letar hus i LA.

När det gäller Archie tar Meghan och Harry inga risker. Archie skyddas ännu mer noggrant än många andra kändisbarn – framförallt nu när familjen tvingats isolera sig.

Meghan och Harry skyddar sin son Archie med alla medel.

Parets flytt till Los Angeles sammanföll som bekant med coronaviruspandemins spridning – och den första tiden i storstaden har inte alls blivit som de tänkte sig.

Meghan och Harry hyr en lyxig villa medan de håller koll på bostadsmarknaden i LA – de hoppas köpa så fort de hittar sitt drömhus.

Men det går ingen nöd på familjen. Hyrvillan ska enligt tidningen The Sun vara “paparazzi-säker” och besökare tvingas passera inte en, utan två bevakade portar innan de når farstun.

Inte för att paret tar emot några besökare just nu. Den säkerhetsbesatta familjen har isolerat sig och lämnar endast hemmet då och då för att gå ut med hunden – och för att hjälpa till att dela ut mat.

 

 

För precis som vår egen prinsessan Sofia, har Harry och Meghan engagerat sig medan pandemin pågår. De har anmält sig frivilliga till Project Angel Food, en välgörenhetsorganisation som levererar mat till behövande LA-bor. Chefen för organisationen, Richard Ayoub, säger enligt magasinet People:

– Meghan ville visa Harry Los Angeles från ett välgörenhetsperspektiv.

Annars är det isolering som gäller för familjen, allt för att skydda Archie. Lillkillen skyddas mer än andra kändisbarn – nyligen vägrade föräldrarna till och med att låta en australisk brandskyddsmyndighet döpa ett flygplan efter Archie, eftersom han enligt dem inte är en offentlig person ännu.