Därför måste Madeleine och Chris bryta upp

Därför måste Madeleine och Chris bryta upp
Ska familjen behöva bryta upp från tryggheten ännu en gång? Madeleines och Chris hus ligger ute till försäljning och ingen vet var de kommer ta vägen om de måste flytta.
Annons

Samtidigt som julpyntet plockas fram och önskelistan till tomten skrivs ner, hänger ett stort orosmoln över Madeleine och hennes familj denna jul. Det är nämligen inte helt säkert var de kommer att bo nästkommande år.
För drygt ett år sedan tog familjen sitt pick och pack och flyttade in i en hyrd lyxvilla i Florida. 750 kvadratmeter, sju sovrum, vinkällare och pool. I trädgården vajade mangoträd och papayaträd i de varma vindarna. Det nya boendet var minst sagt en dröm!

Madeleines och Chris hus är till salu

Men precis när familjen verkligen hade bott in sig och gjort sig hemmastadda så kom chockbeskedet. I juli låg plötsligt huset ute för försäljning, för 29 miljoner kronor. Under hösten har en till-salu skylt stått utanför huset, så än så länge är det ingen som slagit till.

Annons
Madeleine och Chris
Prinsessan Madeleine och Chris är oroliga över att de kanske behöver flytta igen.
Annons

Men vilken dag som helst kan huset säljas, och eftersom Madeleine och Chris bara hyr huset är det inte säkert att de kan bo kvar. Familjen har redan flyttat över fyra gånger och de verkade verkligen ha hittat hem i lyxvillan.

– Vi trivs jättebra, barnen är väldigt glada i sina nya skolor och det fungerar jättebra, sa Madeleine till Expressen förra året om det nya hemmet.

Prinsessan Madeleines nya liv

Beskedet kommer dessutom precis som prinsessan landat i sitt nya liv, där barnen ska hitta sin roll efter beskedet om att de kungliga titlarna försvunnit. Det blir sannerligen ingen lugn jul för Madeleine och Chris, utan det är många tankar och funderingar som snurrar. Ska de behöva bryta upp och flytta igen?

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Därför måste Madeleine och Chris bryta upp”

 1. Eva H. skriver: 21 december, 2019

  De kan väl köpa det själva. Chris lär ju ha ett lönsamt företag och Madeleine en skaplig förmögenhet. Fastigheten har säkert inte varit billig i hyra, så varför inte slå till och köpa den nu när den är ute på marknaden ? Miljön verkar ju passa M perfekt enligt SvD:s insides-reportage.


 2. josefin skriver: 21 december, 2019

  Gamla nyheter som publicerats ett par gànger det senaste halvàret. Man kan vända pà kuttingen o säga; lugnet breder ut sig i julmyset, P M’s hus är inte sàlt ännu. Samma sak, men tvärt om o därför “nytt”. (men ni maste sà klart skriva, inte bara datera).


 3. Anna skriver: 21 december, 2019

  Det går nog ingen nöd på dom, dom har nog redan hittat annat!


 4. Ulla Lundell skriver: 21 december, 2019

  När man hyr ett hus så är det ju sådant som händer att huset kan komma att säljas

  Ulla


 5. Allegra skriver: 21 december, 2019

  Ja varför all frenetisk jakt på lyxboende.


 6. Linda skriver: 22 december, 2019

  Om huset är till salu och det verkligen är där de vill bo så kunde ju en lösning vara att de köper huset själva.


 7. Minna skriver: 23 december, 2019

  Stackars barn.Leonore är bara fem år och redan bott i Stockholm,London och i Miami….


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar