Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför måste Madeleine och Chris bryta upp

21 dec, 2019, 07:00 
AvEmma Sanderberg
Ska familjen behöva bryta upp från tryggheten ännu en gång? Madeleines och Chris hus ligger ute till försäljning och ingen vet var de kommer ta vägen om de måste flytta.
Annons
Det här är prinsessan Madeleine och Chris O’NeillBrand logo
Det här är prinsessan Madeleine och Chris O’Neill

Samtidigt som julpyntet plockas fram och önskelistan till tomten skrivs ner, hänger ett stort orosmoln över Madeleine och hennes familj denna jul. Det är nämligen inte helt säkert var de kommer att bo nästkommande år.

För drygt ett år sedan tog familjen sitt pick och pack och flyttade in i en hyrd lyxvilla i Florida. 750 kvadratmeter, sju sovrum, vinkällare och pool. I trädgården vajade mangoträd och papayaträd i de varma vindarna. Det nya boendet var minst sagt en dröm!

Madeleines och Chris hus är till salu

Men precis när familjen verkligen hade bott in sig och gjort sig hemmastadda så kom chockbeskedet. I juli låg plötsligt huset ute för försäljning, för 29 miljoner kronor. Under hösten har en till-salu skylt stått utanför huset, så än så länge är det ingen som slagit till.

Madeleine och Chris
Prinsessan Madeleine och Chris är oroliga över att de kanske behöver flytta igen.

Men vilken dag som helst kan huset säljas, och eftersom Madeleine och Chris bara hyr huset är det inte säkert att de kan bo kvar. Familjen har redan flyttat över fyra gånger och de verkade verkligen ha hittat hem i lyxvillan.

Foto: TT

Annons