Därför missade Madeleine Sofias födelsedagsfest

madeleine missar sofias födelsedagsfest
Madeleine har några intensiva Stockholms-dagar framför sig. Hon kommer att varva Childhood-arbete med Nobelfestligheter men missade tyvärr Sofias födelsedagsfest. Vi vet varför!
Annons

Madeleine hemma i Sverige igen. Nu laddar prinsessan för några intensiva dagar hemma i Stockholm. Chris och barnen är dock inte med den här gången, utan stannar kvar hemma i Florida.

I dag ska Madeleine och mamma Silvia delta i ett styrelsemöte för Childhood och därefter följer en utdelning av Childhood-priset på Telias huvudkontor i Solna. Mor och dotter är ett riktigt team och när de arbetar med Childhood, på olika sidor av Atlanten, längtar de alltid efter att bolla frågorna med varandra direkt.

Prinsessan prioriterar familjen

Att Madeleine följer med resten av kungafamiljen på Nobelfesten var förstås ett riktigt glädjebesked, men tyvärr missade hon en annan kunglig fest. Svägerskan Sofia fyllde ju 35 år i fredags och firades förstås av sina nära och kära.

Annons
Annons

Svensk Damtidning erfar att Madeleine landade i Stockholm under lördagen eller söndagen. Och missade därför Sofias födelsedag.

Eftersom Madeleine bor så långt ifrån Stockholm och dessutom är trebarnsmamma så vill hon inte vara borta från familjen mer än nödvändigt. Och därför gäller det att prioritera. Dessutom träffas ju Madeleine och Sofia under Nobelbanketten och på kungens middag dagen efter.

Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Därför missade Madeleine Sofias födelsedagsfest”

 1. Elna skriver: 10 december, 2019

  Synd att Madeleine missar Sofias födelsedags fest men säkert är hela överklassen med och firar


 2. Bror skriver: 10 december, 2019

  ….and the Moon is made of green cheese!


 3. ananas skriver: 10 december, 2019

  Därför missar MadeleineS ….
  Skriv ens rubrikerna korrekt!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar