Därför missade Madeleine Sofias födelsedagsfest

madeleine missar sofias födelsedagsfest

Madeleine har några intensiva Stockholms-dagar framför sig. Hon kommer att varva Childhood-arbete med Nobelfestligheter men missade tyvärr Sofias födelsedagsfest. Vi vet varför!

Madeleine hemma i Sverige igen. Nu laddar prinsessan för några intensiva dagar hemma i Stockholm. Chris och barnen är dock inte med den här gången, utan stannar kvar hemma i Florida.

I dag ska Madeleine och mamma Silvia delta i ett styrelsemöte för Childhood och därefter följer en utdelning av Childhood-priset på Telias huvudkontor i Solna. Mor och dotter är ett riktigt team och när de arbetar med Childhood, på olika sidor av Atlanten, längtar de alltid efter att bolla frågorna med varandra direkt.

Prinsessan prioriterar familjen

Att Madeleine följer med resten av kungafamiljen på Nobelfesten var förstås ett riktigt glädjebesked, men tyvärr missade hon en annan kunglig fest. Svägerskan Sofia fyllde ju 35 år i fredags och firades förstås av sina nära och kära.

Svensk Damtidning erfar att Madeleine landade i Stockholm under lördagen eller söndagen. Och missade därför Sofias födelsedag.

Eftersom Madeleine bor så långt ifrån Stockholm och dessutom är trebarnsmamma så vill hon inte vara borta från familjen mer än nödvändigt. Och därför gäller det att prioritera. Dessutom träffas ju Madeleine och Sofia under Nobelbanketten och på kungens middag dagen efter.

Foto: TT