Därför nobbar Chris kungens inbjudan

Kungafamiljen i galalook.
När får vi se Chris O'Neill i Sverige igen? Det är frågan. Han och Madeleine går mot ett liv som är allt mer privat.
Annons

Ska ni önska er en bordskavaljer så kan vi bjuda på ett tips: Det vore inte fel att satsa på Chris O’Neill! Han är världsvan, kul och den perfekta gentlemannen. Och han kan prata med alla, som den sociala kameleont han själv säger att han är.

Annons

chris oneills okända släkting var nunna

Men dessvärre ser chanserna att få Chris O’Neill till bordet inte så ljusa ut den närmaste framtiden. Han och prinsessan Madeleine lever sitt liv 800 mil från oss här i Sverige och det är inte ofta som de sätter sig på flyget till Sverige.

Annons

Kungens födelsedag brukade tidigare vara det givna tillfället när hela den kungliga storfamiljen samlades, men det är högst tveksamt hur det blir i år.

Prinsessan Madeleine med sin man Chris O
Prinsessan Madeleine med sin Chris.

Nästa tillfälle är nationaldagsfirandet den 6 juni. Sist det begav sig var prinsessan Madeleine med på egen hand, eftersom Chris hade förhinder.

Och sedan har vi ju Nobel. Efter att han och Madeleine gifte sig såg vi faktiskt Chris på fyra Nobelfester på raken: 2014, 2015, 2016 och 2017. Men då två senaste åren har han tackat nej, nu senast för att någon behövde ta hand om barnen.

Annons

Chris O’Neill med Leonore och Adrienne.

Och eftersom familjen Bernadotte-O’Neill går mot ett alltmer privat liv är ju frågan hur det blir i år.

Så chanserna att få Chris till bordet verkar inte jättegoda. Bästa chansen är troligtvis att bli hembjuden till familjen Bernadotte-O’Neill och då kan man ju alltid hålla tummarna för att italienskättade Chris bjuder på sin berömda vitlökspasta, en spagetti aglio e olio…

Chris O

Foto: TT.

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Därför nobbar Chris kungens inbjudan”

 1. Susanne Blomgren skriver: 6 mars, 2020

  Men jösses vad ni tjatar om när Chris ska komma, ge er nu och läs vad era läsare tycker om tidningen. Men som alltid ingen från tidning som kommenterar, borde väl chefredaktören göra.


 2. Åsa Johansson skriver: 7 mars, 2020

  Ja tack skulle gärna ha Chris O’Neill till bordet 👍


 3. Gigi skriver: 7 mars, 2020

  Chris verkar jättetrevlig.Hustrun hade tyvärr på sig en rosa lammskinnskappa på Prins Gabriels dop,vilket för min privata del gör att jag inte läser alls mer om Prinsessan M.


 4. HH skriver: 8 mars, 2020

  En äkta päls är ekologisk, alla fuskpälsar riktiga miljöbovar. Vi äter ju lammkött och det enda kloka är ju att ta vara på skinnet.


  1. charlotte skriver: 8 mars, 2020

   HH,
   jag hoppas du säger samma sak om alla andra pälsbärare. Kritikerna brukar ju rasa när det är någon annan än Madeleine som bär päls.

   Chris är nog en person med framförhållning och kunskap i mycket. Jag tycker att han hamnat i en “soppa” när han gifte sig med Madeleine.


  2. Eva H. skriver: 9 mars, 2020

   Skinnet på Madeleins kappa lär ha varit persian av finare sort. Persian kommer av “ofödda” lamm. Jag vet inte om det är sant eller “fake news” men födseln lär ha tvingats fram för att få en riktigt mjuk och fin päls. Så det var inte iaf inte för köttet de dog !


 5. Bettina skriver: 9 mars, 2020

  Alla dessa eviga spekulationer…
  Dessvärre framstår Svensk Damtidning som alltmer oseriös.
  Saknas material till intressanta artiklar. Bättre att intet skriva!


 6. Aveline skriver: 9 mars, 2020

  HH,
  “En äkta päls är ekologisk” påstår du. Inget kan vara mer fel. Både uppfödningen och garvningen av skinnen klassas som inte miljövänlig. Tvärtom faktiskt. Dessutom så är det så att de så kallade finare (dyrare) persianpälsarna är gjorda av lamm som är bara några dagar gamla. Bara så oetiskt och hjärtlöst att bära dessa plagg.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar