Därför nobbar Chris kungens inbjudan

Kungafamiljen i galalook.

När får vi se Chris O'Neill i Sverige igen? Det är frågan. Han och Madeleine går mot ett liv som är allt mer privat.

Ska ni önska er en bordskavaljer så kan vi bjuda på ett tips: Det vore inte fel att satsa på Chris O’Neill! Han är världsvan, kul och den perfekta gentlemannen. Och han kan prata med alla, som den sociala kameleont han själv säger att han är.

chris oneills okända släkting var nunna

Men dessvärre ser chanserna att få Chris O’Neill till bordet inte så ljusa ut den närmaste framtiden. Han och prinsessan Madeleine lever sitt liv 800 mil från oss här i Sverige och det är inte ofta som de sätter sig på flyget till Sverige.

Kungens födelsedag brukade tidigare vara det givna tillfället när hela den kungliga storfamiljen samlades, men det är högst tveksamt hur det blir i år.

Prinsessan Madeleine med sin man Chris O'Neill.

Prinsessan Madeleine med sin Chris.

Nästa tillfälle är nationaldagsfirandet den 6 juni. Sist det begav sig var prinsessan Madeleine med på egen hand, eftersom Chris hade förhinder.

Och sedan har vi ju Nobel. Efter att han och Madeleine gifte sig såg vi faktiskt Chris på fyra Nobelfester på raken: 2014, 2015, 2016 och 2017. Men då två senaste åren har han tackat nej, nu senast för att någon behövde ta hand om barnen.

Chris O’Neill med Leonore och Adrienne.

Och eftersom familjen Bernadotte-O’Neill går mot ett alltmer privat liv är ju frågan hur det blir i år.

Så chanserna att få Chris till bordet verkar inte jättegoda. Bästa chansen är troligtvis att bli hembjuden till familjen Bernadotte-O’Neill och då kan man ju alltid hålla tummarna för att italienskättade Chris bjuder på sin berömda vitlökspasta, en spagetti aglio e olio…

Chris O'Neill

Foto: TT.