Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför rördes Kate till tårar under Polen-resan

19 jul, 2017, 10:20 
Agneta Nisbeth
Besöket innehåller båda ljus och mörker.
Annons

Det var inte bara festliga punkter på programmet under prins Williams och Kates Polen-resa. Under tisdagen tog de en tur i ett tyskt koncentrationsläger, något som verkade påverka Kate rejält och hon såg väldigt tagen ut när de kom ut i solen igen.

Paret fick även träffa några som överlevt fasorna på Stutthoff och som kunde berätta om hur de lyckats överleva, trots allt. Efter det åkte paret vidare till Gdansk och födelseplatsen för Solidaritets-rörelsen som startades av Lech Walesa.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det brittiska prinsparets resa varar hela veckan, efter Polen ska familjen åka över till Tyskland. De kommer däremot att resa tillbaka till London till helgen då prins George fyller 4 år. Vi antar att ett stort kalas väntar honom därhemma!

Foto: Stella Pictures

Annons