Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför saknades Silvias älskade barnbarn på festen – hovet om orsaken

06 jun, 2023, 19:39 

Drottning Silvia och kungen fick klara sig utan sina älskade barnbarn.

Annons

Drottning Silvia fullkomligt lyste på nationaldagen. Som så många gånger förr var hon elegansen själv och när hon besökte Strängnäs var det i matchande kappa och klänning i färgen gul.

Här är bildbevisen: Silvia älskar sina barnbarn!Brand logo
Här är bildbevisen: Silvia älskar sina barnbarn!

Tillsammans med kungen vinkade hon glatt till besökarna. Drottningen såg dessutom ut att vara på ett alldeles strålande humör och hon kompletterade ofta vinkandet med ett brett leende!

Silvias lycka – hela familjen äntligen samlad

Självklart var det inte konstigt att Silvia verkade lite extra glad i dag. Hon har ju äntligen alla barnbarn på plats hemma i Sverige, efter att prinsessan Madeleine med familj lämnat Florida för att ansluta till firandet.

Eftersom avståndet mellan Florida och Sverige är så pass långt, så tillhör det ju inte vanligheterna att Silvia får träffa sina älskade barnbarn på andra sidan Atlanten.

Annons

Så när det väl sker kan man räkna med att det är extra glada miner hemma på Drottningholms slott, miner som även tycks följa med när det vankas kungligt nationaldagsfirande!

Därför saknades barnbarnen på Skansen

Men när det var dags för kvällens firande på Skansen fick Silvia klara sig utan de flesta barnbarnen. Prinsessan Madeleines barn och prins Carl Philips barn fick nämligen inte vara med.

Bland barnbarnen var det bara prinsessan Estelle och prins Oscar som närvarade, något de även gjorde vid förra årets firande. Orsaken att de resterande barnbarnen fattades var på grund av deras låga ålder.

– Det är ett kvällsevenemang och barnen är helt enkelt för små, säger Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Kungafamiljen på Skansen
Både Madeleines och Chris och Carl Philips och Sofias barn saknades under Skansen-firandet på kvällen.

Foto: TT

Annons