Därför saknades Victoria – det gjorde hon istället för familjekvällen!

Därför saknades Victoria – det gjorde hon istället för familjekvällen!

Johan Jeppsson/TT

Kronprinsessan Victoria saknades på kvällen när Madeleine, Chris, Leonore, Estelle och Daniel umgicks med kungaparet.

7 gånger Victoria har strålat i kostym!
Slå på ljud

Under lördagskvällen fick vi äntligen se så pass många kungligheter på ett och samma ställe att vi skulle kunna kalla det ett rekord för det senaste året!

Kungaparet fick sällskap av inte bara Madeleine, Chris och prins Daniel utan även sina kära barnbarn Estelle och Leonore, som stal showen totalt!

De båda förstfödda prinsessorna i sina respektive familjen hade vuxit upp till underbart söta små flickor, som följde hela konserten med intresse.

Någon som inte var där var kronprinsessan Victoria. Efter en hektisk vecka, först med semester men sen ett rejält avbrott för att åka till Stockholm och delta i skifteskonseljen för den nya regeringen (som inte var så ny egentligen).

Därför var det inte konstigt att hon valde att stanna inne med Oscar och resten av barnen när de andra gav sig ut på festkväll, någon ska ju dra det tunga lasset trots allt!

Enligt hovet informationschef Margareta Thorgren var det en helt och hållet privat tillställning och inget beslut hovet haft någon insyn i.

– Kungafamiljen är på solliden och de är på en privat semester och därför är det inget som hovet kommenterar, säger Margaretha Thorgren till Svensk Damtidning.