Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför saknas prinsessan Christina på nya familjebilden – tomma stolen bredvid maken

16 feb, 2022, 16:00 

Kungaparet, kronprinsessparet och Tord Magnusson dök upp på Kungliga Operan tillsammans, men var befann sig prinsessan Christina?

Annons
EXKLUSIVT: Victorias romantiska utekväll med Daniel – se filmen!Brand logo
EXKLUSIVT: Victorias romantiska utekväll med Daniel – se filmen!

I veckan var kungaparet på Operan tillsammans med kronprinsessparet men de fyra var inte de enda som satt i den kungliga logen under föreställningen. Med sig hade de kungens svåger, Tord Magnusson, som också fick njuta av den nyskrivna operan Löftet.

När han nu var på plats kunde vi konstatera att det var någon som saknades, nämligen fru Christina Magnusson, kungens syster och prinsessa av Sverige.

Men det har sin förklaring. Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård har följt kungafamiljen på nära håll under åtta års tid, och har noterat ett mönster mellan makarna Magnusson.

– Prinsessan Christina och hennes man Tord, eller Tosse som han kallas av de närmaste, är vana vid att hitta på saker var och en och är kungens syster upptagen med barnbarnen eller någon välgörenhet så har Tord inga problem att umgås med kungafamiljen ensam. Han känner kungen och drottningen extremt väl och de delar det stora intresse för opera, säger Ellen.

Annons

Kronprinsessan Victoria stal showen

Den som stal showen var däremot kronprinsessan Victoria, som dök upp i skyhöga lackstilettos, tunga, glammiga örhängen och en noga utvald sidenklänning från Dagmar.

Hon och Daniel anlände arm i arm och Svensk Dam hann få ett par exklusiva ord med kronprinsessan innan hon och prins Daniel satte kurs mot kvällens nöjen.

Frågan var solklar: Känns det kul att vara igång igen efter så här lång tid?

– Jamen, verkligen!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på Kungliga Operan

Tillsammans med kungaparet såg de Löftet på Kungliga Operan, en kärlekshistoria om det nygifta paret Ava och Teo som skiljts åt under Förintelsen – och om Avas desperata försök att sedan återfinna sin man igen. Och att döma av de jublande applåderna från den kungliga logen så blev denna kungliga kväll på Operan oerhört lyckad.

Annons