Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför släpps ingen födelsedagsbild på Charlotte

02 maj, 2018, 16:30 
Annie-Li Eriksson
I dag fyller prinsessan Charlotte tre år. I vanliga fall brukar föräldrarna William och Kate publicerar en ny bild när barnen George eller Charlotte fyller år, men så blev det inte denna gång.
Annons

Det har blivit något av en kunglig tradition att prins William och hertiginnan Kate publicerar nya bilder på barnen George, 4, och Charlotte, 3, i samband med deras födelsedagar. Förra året när prinsessan Charlotte fyllde två fick vi se detta fina foto på lillsessan sittandes i den mjuka halmen.

Men i år släppte brittiska hovet inga nya födelsedagsbilder. Istället publicerade de ett gammalt foto från i höstas när Charlotte började på förskola.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Anledningen till att det inte blev några nya bilder i år kan bero på att prins William och hertiginnan Kate vill skydda barnen från att utsättas för mycket publicitet vid en sådan ung ålder. Dessutom är det ett hektiskt år som kungafamiljen har framför sig vilket även påverkar barnen, skriver Hello Magazine.

Se prinsessan Charlottes liv i bilder:

Videon kunde inte hittas

Foto: IBL

Annons