Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför strålar Maria Teresa av Luxemburg

01 sep, 2019, 18:00 
Maria Theresa och Henri av Luxemburg på promenad
Storhertig Henri och hans Maria Teresa är så fina tillsammans. Deras kärlek blir bara starkare med åren, verkar det som. Nu har invånarna i Luxemburg reagerat över Maria Teresas "fräscha look". Vad har hänt?
Annons

Maria Teresa lyser av lycka. Henri kan fortfarande inte se sig mätt på sin stora kärlek. Efter fem barn och en kvartett barnbarn skiner solen över lilleputtlandet, som trots sin ringa storlek är ett “storhertigdöme” mitt i Europa. Sagolikt tronar slottet Berg i landet och folket fullkomligt beundrar sin kungliga familj.

Invånarna får tillfälle att träffa Henri och Maria Teresa i lokala butiken och är vana vid att se storhertigparet strosa runt i Luxemburg. Storhertigparets popularitet verkar öka för varje år.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Maria teresa och Henri

– Henri och Maria Teresa är folkkära. De har en naturlig värme som sällan skådas och en kärlek till varandra som sprider ljus. Deras aura har en hög vibrationskraft och många trivs i deras sällskap.

Annons

Lovorden är många. Vi har talat med en svenska som bor och arbetar i Luxemburg.

– Det är så trevligt. jag har mitt kontor alldeles intill furstepalatset i stan. Jag brukar träffa på storhertigen och hans hustru då och då. De stannar, konverserar och är mycket omtänksamma och sympatiska. Alla gillar dem.

Maria-teresa

Luxemburgs storhertigdöme är sammansvetsat av sin historia. Man har lyckats överleva allt från ockuperande nazister till anklagelser om förräderi. Inga skandaler har de haft och därför har inget raserat den lilla storhertigfamiljens rykte. Visst var det vissa inre konflikter i familjen då Henris mamma, storhertiginnan Joséphine-Charlotte, gjorde allt för att få sonen att glömma bort Maria Teresa.

Annons
Maria Teresa

Men sonen stod på sig. Han var skolkamrat i Schweiz med Maria Teresa och tyckte mycket om hennes utstrålning och glada sätt.

Henri och Maria Teresa är nyförälskade

Men Henris mor var inte särskilt förtjust i hans val av kärlek. “Lilla kubanskan” kallade hon den blivande svärdottern. Så fel hon hade! Få ingifta kungligheter har nått den popularitet som bankirdottern från Havanna.

Maria Teresa och Henri 1989 bröllopsfoto

Henri såg till att gifta sig med sin älskling på Alla hjärtans dag, den 14 februari 1989. Det var ju ett lyckokast! Äktenskapet blir bättre och bättre för varje år som går!

Annons

Hur var det då med nytändningen i det luxemburgska storhertigdömet? Det märks tydligt, menar invånarna i det lilla landet, att paret har haft en underbar sommar tillsammans.

– Maria Teresa har aldrig sett så fräsch ut som nu. Hon har fått en ny lyster, skriver spanska sajten Hola.

Den högra bilden här nedan visar storhertiginnan “före” förvandlingen. Den vänstra är en nytagen bild, där hon fullkomligt strålar. Håret är kortare och karisman en helt annan.

Maria Teresa

Storhertiginnan ser fantastisk ut. Vad har hänt? undrar undersåtarna som sett de nya bilderna på fembarnsmamman i sociala medier. “Kärlek” är svaret, menar majoriteten.– Hon är nykär! Därför strålar Maria Teresa av Luxemburg. Visst kan man inte annat än att hålla med!Maria Teresa av Luxemburg ger sitt bästa boktipsLäs mer

Foto: TT

Annons