Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför supergarvar Victoria – efter sin succédans!

14 jul, 2019, 20:15 
Victorias födelsedagskväll rivstartade med en glädjechock. För gissa om kronprinsessan Victoria tappade hakan när hon plötsligt fick se sig själv dansa loss - på storskärm!
Annons

Minns du kronprinsessans underbart bjussiga dans från Vietnam? Den där hon och prins Daniel bjöd så härligt mycket på sig själva när de släppte loss till den vietnamesiska monsterhiten Con Buom Xuan?

Det var modigt gjort, och säkert rätt nervöst! Dansen satt som en smäck den där supertidiga morgonen i Hanoi och förmodligen hade Victoria och Daniel repat en del hemma på Haga. Men att sedan plötsligt få se samma dans på storskärm framför en jättepublik, på Borgholms IP, är en annan sak. Kronprinsessan skrattade så hon nästan grät när detta plötsligt blev verklighet!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kungafamiljen under festen på Borgholms IP.
Kungafamiljen under festen på Borgholms IP.

Fler höjdpunkter inträffade under festen för Victoria i centrala Borgholm: 7-åriga miniartisten Saga som är lika gammal som en viss liten prinsessa i guldstolen framför scenen. Estelle tittade fascinerat under framträdandet. Saga är dessutom dotter till Martin Stenmarck. Sånggenen verkar gå i släkten!

Annons

Och frågar man Chris så såg han ut att digga Isaac & The Soul Company alldeles extra mycket, han stampade energiskt takten i sina bruna skor. Det bandet skulle bli en garanterad partyhöjare på nästa Chris och Madeleine-party.

Arja Saionmaa.
Arja Saionmaa.

En annan överraskning i kväll var Arja Saionmaas nya text till Levande Charader, där hon lyckades få in Haga slott på ett hörn. Och att kronprinsessan fått ta emot förinspelade grattishälsningar från självaste statsminstern och en lång rad andra svenskar.

Se filmen som får Victoria att superskratta här!

Här Dansar Victoria och Daniel i VietnamBrand logo
Här Dansar Victoria och Daniel i Vietnam

Foto TT

Annons