Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför syns Daniels föräldrar Ewa och Olle så sällan med kungafamiljen

12 aug, 2023, 21:02 
Felicia Plåt
Ewa Olle kungen och drottningen
Ewa och Olle vill gärna hålla sig borta från rampljuset. Foto: TT

Ewa och Olle gillar inte att synas i offentligheten.

Annons

Under 2002 blev det officiellt att kronprinsessan Victoria var i ett förhållande med Daniel Westling. De träffades genom träning då Daniel var Victoria personliga tränare.

WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla årBrand logo
WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla år

Kungen var skeptisk till Daniel

2009 bekräftade paret att de hade förlovat sig och ett år senare kunde vi höra bröllopsklockorna klinga då de gifte sig i Slottskyrkan i Stockholm. Och vips så hade Victoria sin prins. Idag har de varit gifta i 13 år och har under åren fått två fantastiska barn. Estelle, 11 år, och Oscar, 7 år.

När Daniel började träffa Victoria sägs det att kungen hade lite svårt för att acceptera Daniel och det tog tid innan han släppte in honom i familjen. Det verkade som att Daniel inte var fin nog. Men snart förstod kungen att Daniel var en perfekt kille för sin dotter, och Daniel har verkligen tagit prins-rollen med storm.

Annons

Victorias relation till svärföräldrarna

Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling välkomnade däremot Victoria med öppna armar och kronprinsessan har tidigare berättat om deras fina relation.

– De är otroligt varma och genuina människor. Daniels stabila uppväxt är en viktig del i vår relation, sa kronprinsessan Victoria en gång, och vände sig till Daniel:

– Jag trivs väldigt bra hos din familj. Det är ett andningshål, en trygghet och ett lugn att vara hos er.

Därför syns inte Olle och Ewa

Trots att Ewa och Olle är några av Sveriges mest kända svärföräldrar och deras fina relation med Victoria ser vi inte dem särskilt ofta tillsammans med kungafamiljen. Men det finns en rimlig förklaring till detta.

Trots att deras son är kunglighet nu mera så är Ewa och Olle fortfarande "vanliga människor" och gillar inte att synas i offentligheten, de undviker kamerorna så gott det går.

Men ibland får vi en skymt av dem, senast var under prins Daniels kusins bröllop. Det var första bilden på paret på fem år!

Annons