Därför tvingas Meghan och Harry lämna tillbaka bröllopspresenterna

Det kan kanske kan kännas snopet, men nu tvingas prins Harry och Meghan skicka tillbaka gåvorna som de fått i samband med bröllopet.

Som vi berättade innan bröllopet så önskade prins Harry och Meghan att det brittiska folket bara skulle skänka pengar till deras olika välgörenhetsstiftelser, istället för att skicka dem eventuella presenter. Men deras uppmaning verkar inte ha fått önskad effekt.

En hel del företag valde ändå att skänka några av sina finaste produkter till hertigparet av Sussex, som ett par specialdesignade outfits till Meghan och Harry i form av en bikini respektive badbyxor i matchande färger och material. Som företaget givetvis hade hoppas på att det nygifta paret skulle använda under sin smekmånad.

Ny svartvit bild på Meghan och Harry efter bröllopet

Men så får man inte göra, medlemmar av det brittiska hovet kan inte ta emot gåvor som kan anses vara av reklamkaraktär eller kan komma att utnyttjas kommersiellt. Så nu tvingas personalen på brittiska hovet skicka tillbaka presenter för runt miljontals kronor berättar Express.uk.

Prins Harry och Meghan.

Dock har de allra flesta lytt rådet att skänka pengar till välgörenhet, bland annat ska Kanadas premiärminister Justin Trudeau skänkt pengar till organisationen Jumpstart, Nya Zealands premiärminister Jacinda Arden satsade pengar på barnfamiljer som drabbats när en av föräldrarna åkt i fängelse och Australiens premiärminister Malcolm Turnbull gav pengar till Invictus Games.

Däremot hade prinsparet satt upp en egen, mycket privat, lista till sina närmaste bröllopsgäster där de bland annat önskade sig prylar till sitt nya hem via Soho House. Dessa lyxgåvor behöver de däremot inte lämna tillbaka, tack och lov.

Se filmen när Harry och Meghan åker bröllopskortege!

Videon kunde inte hittas

Läs mer: Hemligheten bakom Meghans ”slarviga” brudfrisyr – frisören avslöjar gulliga anledningen!

Foto: Stella Pictures, Brittiska hovet